به گزارش گیل خبر، دکتر عسکری، روان پزشک در خصوص اهمیت خواب گفت: انسان ها به طور طبیعی یک سوم از عمر خود را در خواب سپری می کنند. به همین دلیل اولین مرحله در خوابیدن داشتن آرامش فکری و ذهنی است.
وی با بیان این که برنامه های روزهای بعد را بهتر است قبل از به بستر رفتن نوشته شود، تصریح کرد: در صورتی که افراد پس از گذشت نیم ساعت به خواب نرفتند باید حتماً بستر را ترک کنند.
این روان پزشک افزود: نگرانی از به خواب نرفتن یکی از شایع ترین علل بی خوابی است و کسانی که به میزان خواب خود و ساعت های لازم برای خوابیدن حساس و نگران هستند.
عسگری با اذعان به این که بهترین زمان برای خوابیدن ۱۱ شب الی ۳ صبح است، اظهار کرد: خواب عمیق بین ساعت ۱۱ شب الی ۳ صبح اتفاق می افتد و عمده ترین قسمت رفع خستگی در انسان در این ساعات اتفاق می افتد چرا که مغز در این زمان ماده ای به نام ملاتونین را ترشح می کند که هورمون خواب است و در سلامتی انسان و تقویت سیستم ایمنی و همچنین جلوگیری از پیری زودرس نقش مهمی دارد.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که در این ساعات به صورت عمدی خود را از خواب محروم می سازند از ترشح این ماده در مغز جلوگیری می کنند و مشکلات ناشی از این مسئله را برای خود به وجود می آورند.
باشگاه خبرنگاران جوان