به گزارش گیل خبر، علی منتظری شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گیلان با اشاره به توسعه فرش استان اظهار کرد: یک هزار و 800 متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال در حوزه فرش گیلان هستند.
وی از آمادگی عرضه فرش با نشان گیلان به بازار مصرف خبر داد و افزود: اکنون فرش با کیفیت گیلان با نشان فرش های قم و کاشان به بازار مصرف در کشور عرضه می شود.
منتظری گیلان را خاستگاه پیله ابریشم خواند و بیان کرد: مواد اولیه تولید فرش در استان موجود است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ادامه با بیان اینکه یک هزار و 100 میلیارد تومان برای طرح های نیمه تمام صنعتی استان در سال گذشته مصوب شده بود، تصریح کرد: تسهیلات مذکور پرداخت نشده و نیاز است بانک ها در این موضوع تجدید نظر کنند.
وی مشکل واحدهای تولیدی گیلان را قابل برطرف شدن دانست و گفت: امسال پذیرش طرح ها برای اختصاص اعتبارات از طرف بانک های عامل انجام می شود.
منتظری به فعالیت 2 هزار و 600 واحد تولیدی در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تعداد 3 هزار و 700 پروانه بهره برداری در استان صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه 50 درصد ظرفیت کنونی واحدهای تولیدی استان خالی است، خاطرنشان کرد: بازار مصرف وجود دارد و واحدهای تولیدی به دلیل نبود نقدینگی راه اندازی نشده اند.
وی بدهی معوقات بانکی را از جمله مشکلات واحدهای تولیدی گیلان خواند و اظهار کرد: واحدهای تولیدی به دلیل وجود معوقات بانکی نتوانستند از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کنند.
منتظری از تشکیل کارگروه ویژه بررسی مشکل واحدهای تولیدی گیلان خبر داد و بیان کرد: راه اندازی واحدهای نیمه تمام صنعتی گیلان نیازمند 6 هزار میلیارد تومان سرمایه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان طرح های توسعه ای در بخش صنعت استان را دارای مزیت دانست و تصریح کرد: بهره برداری سریع تر واحدهای تولیدی در اشتغالزایی استان تاثیرگذار است.
وی 75 درصد مشکل واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی گیلان را مسائل بانکی عنوان کرد و گفت: هشت درصد مشکل شهرک های صنعتی دریافت زمین و امور مالیاتی است.
منتظری از افزایش 28 درصدی تولید واحدهای صنعتی گیلان در زمستان سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: شاخص ها نشان دهنده رشد واحدهای تولیدی استان در تمام حوزه ها است./فارس