اختصاصی گیل خبر/ پیرو خبری مبنی بر دیدار هیات رییسه جبهه احزاب و گروههای اصلاح طلب استان گیلان با دکتر نجفی استاندار محترم گیلان, بر آن شدیم تا صحت این خبر را از دکتر احمد رمضانپور نرگسی نماینده ادوار مجلس و رییس جبهه اصلاح طلبان گیلان جویا شویم. به این جهت خبر نگار گیل خبر گفتگویی اختصاصی با احمد رمضانپور انجام داد که گزارش آن در ذیل منتشر میشود
گیل خبر: جناب دکتر رمضانپور آیا خبر دیدار هیات رییسه جبهه احزاب اصلاح طلب با استاندار گیلان در عصر روز دوشنبه صحت دارد؟ - له با اینکه بنا بر این نبود که این دیدار رسانه ای شود اما این ملاقات عصر روز یکشنبه انجام شد و نه دوشنبه که البته به در خواست هیات رییسه جبهه احزاب و گروههای اصلاح طلب استان گیلان صورت گرفت.
گیل خبر: هدف از این ملاقات چه بود؟ - همانطور که مطلع هستید مردم در 24 خرداد 92 پای صندوق های رای آمده و خواستار تغییر در مدیریت کلان کشور شدند ,چون نتایج نامطلوب یکسان سازی در بدنه مدیریت اجرایی و کلان کشور در 8 سال گذشته به وضوح قابل رویت است از این رو ,نتیجه انتخابات سال گذشته تحقق خواست مردم برای تغییر در سیاستها, عملکردها و چهره مدیران وقت بود.مردم خواستار احترام در گفتار چه در عرصه داخلی و چه در عرصه سیاست خارجی توسط مدیران کلان کشور بودند. خواست مردم تغییر در سیاستهای داخلی و خارجی و سیاستهای ناموفق اقتصادی بود و همانطور که می دانید این حرکت را مجموعه احزاب اصلاح طلب در سراسر کشور از طریق لایه های مختلف جامعه مدیریت کردند و این باعث شد تا پیروزی در انتخابات 92 شکل گیرد و دولت تدبیر و امید پیروز بلامنازع انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شود. سرمایه اجتماعی دکتر روحانی همین مردم و افرادی هستند که به ایشان و طرز تفکرشان رای داده اند. البته این دلیل بر این نمی شود که جریان اصولگرایی مخالف با آراء مردم و انقلاب باشد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پایه های نظام بر اساس دو جریان اصلی اصولگرایی و اصلاح طلبی در کشور بوده است و در تمامی سالهای گذشته چه در دوران جنگ و چه پس از آن,این دو جریان همیشه در کنار هم در جهت پیشبرد اهداف انقلاب حرکت کردهاند. همانطور که پیش از این عرض کردم جریان اصلاحات به دنبال سهم خواهی نبوده اما مطالبه محور است و از آنجایی که آقای نجفی نماینده عالی دولت در استان است, ما به جهت پیگیری مطالبات مردم و تحقق شعارهای دولت تدبیر و امید, از ایشان درخواست ملاقات نمودیم. امروز احزاب نمیتوانند در قبال مسائل روز سیاسی ومسائل اقتصادی جامعه بی تفاوت باشند. کمترین کار ممکن این است که در قالب گروهی مشورتی اینگونه مسائل به دستگاههای اجرایی استان منتقل شود. خوشبختانه امروز در کشور گوش شنوا وجود دارد و ما به جهت پی گیری اینگونه مطالبات خدمت استاندار محترم گیلان رسیدیم. در این جلسه اعضای هیات رییسه به مرور چگونگی شکل گیری آراء دکتر روحانی در انتخابات 92 پرداخت و یاد آور شد که چگونه احزاب و گروهها در کنار هم و با از خود گذشتگی توانستند پیروز انتخابات شوند. این مسئله که چه کسانی به آقای روحانی رای دادند و موضوع مظلومیتی که گریبان گیر نیروهای اصلاح طلب در 8 سال گذشته شد و همچنین شرایطی که در حال حاضر نیز بر این افراد حکمفرماست با استاندار محترم مطرح شد.تلاش برای حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفند 94 به جهت تشکیل مجلسی مقتدر ,از دیگر بحث های مطروحه بود.در زمانی نه چندان دور نمایندگان این شهر با آرایی چون 150 الی 190 هزار رای وارد خانه ملت شدند این در حالی است که شاهد پیروزی افراد با 20 الی 30 هزار رای در سالهای گذشته بوده ایم که آسیب شناسی این کاهش آراء در دوره های گذشته لازم و ضروری است.
گیل خبر: نظر استاندار گیلان در مورد موارد مطروحه و مطالبات مطرح شده چه بود؟ - ایشان هم اظهار تمایل کردند که این دیدار ها میتواند تداوم داشته باشد تا با مطرح شدن مشکلات و مسائل بتوانند در چهار چوب قانون و مقررات پیگیر مطالبات ذکر شده باشند. جلسه بسیار صمیمی و خوبی بود و ما سعی خواهیم کرد در همین راستا با بزرگان دیگر استان دیدار کنیم تا بتوانیم به وظایف خود در قبال مردم عمل کنیم. در این جلسه ما دو بحث عمده بیکاری و تورم در استان گیلان را مطرح کردیم و خواستار این شدیم تا با کمک گرفتن از افراد و مدیران توانمند, علارغم منابع مالی و انسانی تعریف شده برای این معضلات,در کمرنگ کردن این مشکلات در استان تلاش نمایند. جوانان امروز ما در استان در شرایط بدی قرار دارند,مخصوصا جوانانی که به عنوان سرمایه های ارزشمند برای دولتند. ایشان نیز همین دغدغه ها را داشتند و یکی از مشکلات پیش روی بر طرف شدن این مسائل را چالشهای عمیق به وجود آمده در دولت قبل عنوان کردند. چالشهایی که دولت یازدهم ناخواسته وارث آن است. ایشان تاکید کردند که با بهتر شدن شرایط تمام تلاش خود را برای مرتفع کردن این دغدغه ها بکار خواهند گرفت.
گیل خبر: در جمع بندی این جلسه به چه مواردی میتوانید اشاره کنید؟ - در پایان بر این قضیه تاکید کردیم که جریان اصلاحات مخالف استفاده از نیروهای بکار گرفته شده در دولت قبل نیست, با اینکه دولت قبل تمامی فرمانداران و مدیران غیر همسو اعم از اصولگرا و اصلاح طلب را حذف نمود. برای مثال فردی در دولت پیشین بود که در حوزه ای خاص تمامی افراد منتصب به دوم خرداد را اخراج کرد.در آن زمان تقریبا تمامی فرمانداران و مدیران کل تعویض شدند. ما عنوان کردیم که اینگونه رفتار را پسندیده نمی دانیم- لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان- پس ما هم نباید بدان گونه رفتار کنیم ولی از آنجا که احزاب در ایران قدرت اجرایی ندارند و سیاستهای دولت در استانها و شهرستانها توسط نمایندگان دولت به اجرا در می آید,باید افرادی به عنوان فرماندار,معاونین فرماندار و بخشدار منصوب گردند که در حوزه سیاسی تفکر دولت را مدیریت کنند و اینگونه نباشد که کسی در سفره دولت نشسته باشد و بر علیه دولت حرف بزند و عمل کند. معتقدیم در حوزه سیاسی بسیار ناپسند است که از افرادی استفاده کنیم که مخالف تفکر دولت هستند.اما در حوزه اجرایی و مسائل اقتصادی مخالف حذف افراد شایسته و باتجربه ای هستیم که تفکرات همسو با دولت ندارند. خوشبختانه این نظرات مورد استقبال استاندار قرار گرفت.
گیل خبر: در پایان از وقتی که در اختیارمان قرار دادید سپاسگزاریم - من هم از شما و همکارانتان در پایگاه گیل خبر به جهت اطلاع رسانی شفاف و تنویر افکار عمومی ممنونم.