معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی است، بر ضرورت کاهش مصرف آن تاکید کرد.گیل خبر/ به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، گفت: مصرف شکر در ایران 3.5 برابر نرخ ...

سرطان معده یکی از سرطان‌های شایع در جهان است و متخصصان معتقدند که این بیماری می‌تواند از پیامدهای مصرف زیاد نمک باشد.گیل خبر/ به گزارش ایسنا، مصرف زیاد نمک از ریسک‌فاکتورهای اصلی فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی‌عروقی به حساب می‌آید. ...

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زیاد نمک را زمینه‌ساز سرطان معده، فشارخون و پوکی استخوان عنوان و بر رعایت تعادل در مصرف نمک روزانه (۳ تا ۵ گرم در روز)، تاکید کرد.گیل خبر/ به گزارش ایسنا، دکتر احمد ...

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: روزانه نباید بیش از سه تا پنج گرم نمک مصرف شود، اما میزان مصرف نمک در ایران بالای ۸ و نزدیک به ۱۰ گرم است و ضرورت دارد افراد نمک را از سفره‌های ...

کاهش مصرف سدیم کلرید (یا همان نمک طعام) برای حفظ یک سبک زندگی سالم بسیار مهم است، زیرا مصرف بیش از حد نمک با مسائل مختلف سلامتی از جمله فشار خون بالا و احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی مرتبط ...

یکی از پر مصرف ترین مواد در آشپزی نمک می باشد اما برخی افراد از نمک بیش از حد استفاده می کنند، کسانی که زیاد نمک مصرف می کنند باید از برخی موارد مطلع باشند.

گیل خبر/ به نقل از بهداشت ...

معاون بهداشت وزارت بهداشت علت اصلی ۸۰ درصد مرگ و میرها را بیماری‌های غیرواگیر خواند و در عین حال تغذیه ناسالم را از عوامل اصلی بیماری‌های غیرواگیر اعلام کرد.گیل خبر/ به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در نشست کشوری مدیران ...

نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمی‌دانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه می‌کنند،‌ چقدر است.گیل خبر/ به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال ...

نتایج مطالعات انجام شده حاکی از آن است که مصرف بیش از حد نمک با زوال عقل مرتبط است.گیل خبر/ باشگاه خبرنگاران،یک مطالعه اخیر ژاپنی نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر می گذارد، که ...

پزشکانی از سوئیس و آمریکا در مقاله جدید خود اعلام کردند: افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه می‌کنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.گیل خبر/ به گزارش صدا و سیما، برای انجام این تحقیق ...

خوردن نمک زیاد می‌تواند منجر به کم آبی سلولی شود. هنگامی که یک فرد کم آب می‌شود مغز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. بنابراین، واکنش شما و تمرکزتان کاهش می‌یابد.گیل خبر/ به نقل از فرارو: هنگامی که نمک بیش از اندازه مصرف ...

نمک از گذشته تا امروز هم به‌عنوان طعم‌دهنده اصلی غذا و هم ماده ضدعفونی‌کننده به کار می‌رود.گیل خبر/ به گزارش بهداشت نیوز: نمک با طعم شور از دوعنصر اصلی کلروسدیم تشکیل شده است. این ماده سفیدرنگ از دیرزمانی است که برای ...

به گزارش گیل خبر، هادی غفاری، چهره شناخته شده ای در انقلاب اسلامی ایران است وقتی عکس های انقلاب را مرور می کنید قطعا به عکس های او بر می خورید که یا اسلحه به دست دارد یا کنار امام ...