گیل خبر/ یکی از اساتید برجسته پزشکی در دانشگاه تورنتو معتقد است که هیچ مدرکی وجود ندارد که ادویه ها برای سلامتی مضر باشند. از ادویه جات و ترشی جات باید لذت برد، و هیچ مدرکی مبنی بر ضرر غذاهای تند برای ...

گیل خبر/ به نقل از روزنامه خراسان، از جمله این ادویه ها می توان موارد زیر را برشمرد: جوز هندی جوز هندی هسته میوه ای هلو مانند است که در اندونزی به عمل می آید.بیشترین عطر و خاصیت آن در پوسته این هسته ...

گیل خبر/ ادویه زنجبیل در برخی از کشورها و اقوام با عنوان داروی درمان همه درد ها عنوان شده است. ادویه زنجبیل در مشکلات گوارشی در زمینه های "رفع تهوع ناشی از حرکت در ماشین، درمان سندروم روده تحریک پذیر، درمان ...

گیل خبر/ در طب آیورودا(طب سنتی هندی ها) تابستان به عنوان فصل پیتا در نظر گرفته می شود، پیتا یعنی زمانی که حس گرما و احساسات شدید در بدن افزایش می یابد. در این زمان اکثر مردم با سردرد، خستگی، گرما، ...

گیل خبر/ نسرین علیزاده با اشاره به اینکه فیبر بخشی از غلات، میوه ها و سبزیجات است که بدن نمی تواند آن را هضم کند بیان کرد: فیبرها موجب کاهش چربی خون، کاهش بروز بیماری های قلبی و کاهش بروز سرطان ...

به گزارش گیل خبر، ادویه ها تنها برای خوش طعم و مزه کردن غذاها به کار نمی روند و به طور خاص مصرف ادویه هایی که امروز و در این مطلب با آن ها آشنا خواهید شد بیش از مقداری ...

به گزارش گیل خبر، مطالعات جدید نشان می دهد، زردچوبه سبب بهبود حافظه و تمرکز در سالمندان می شود، همچنین در کاهش استرس و احساس خستگی و افزایش آرامش نقش دارد. سالمندان زردچوبه بخورند زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که ...