گیل خبر/ خواص تغذیه ای و درمانی انجیر انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن «تین» و نام انگلیسی آن  «FIG» می باشد. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه ...

به گزارش گیل خبر، مصرف انجیر چه به صورت تازه و چه به صورت خشک حاوی فواید متعددی است. به گفته محققان دانشگاه اینسبروک اتریش، میوه کاملا رسیده انجیر که در آستانه خراب شدن باشد حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان است. ...

به گزارش گیل خبر، انواع آجیل که در روزهای پایانی سال که با افزایش تقاضا رو برو شده است قیمت های متنوعی در بازار دارد و برخی اقلام از جمله تخمه ژاپنی به کیلویی بیش از 40 هزار تومان رسیده ...

انجیر سرشار از ویتامین ها، کلسیم و آهن طبیعی است که می تواند کم خونی را درمان کند. دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: انجیر یک میوه ای با طبع گرم، که دارای ویتامین های C، B و A و املاحی ...