به گزارش گیل خبر، گیلانی ها با برپایی جشنواره رشته خشکار سنتی در طاهرگوراب صومعه سرا به استقبال ماه رمضان می روند.
علیرضا مهرگان مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان صومعه سرا در تشریح این خبر اظهار کرد: در این جشنواره که برای دومین سال پیاپی در طاهرگوراب صومعه سرا برگزار می شود هنرمندان گیلانی اقدام به پخت رشته خشکار و عرضه آن می کنند.
وی سابقه تهیه رشته خشکار در گیلان را قریب ۳۰۰ سال دانست و گفت: این شیرینی سنتی از آرد برنج، آب، مغزگردو، هل و زعفران تهیه می شود و بعد از سرخ کردن در روغن مصرف می شود.
مهرگان هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی این محصول اصیل گیلانی به گردشگران و شهروندان اعلام کرد.
وی افزود: آوازه رشته خشکار گیلان به سایر شهرها مانند تهران، کرج، قزوین و حتی خارج از کشور هم رسیده و در کشورهای انگلیس، آلمان و بلژیک قنادان شیرینی رشته خشکار تهیه می کنند .
رشته خشکار نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است و امروزه نزد گردشگران و مسافرانی که به گیلان سفر می کنند از طرفداران خاصی برخوردار است و به یقین از طعم لذیذ و به یادماندنی این شیرینی سنتی نخواهند گذشت.
/ایسنا