هر چند که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور برای مقابله با ویروس کرونا از ۴۲ به ۵۵ درصد افزایش یافته، اما تا زمانی که این مهم به مرز ۸۰ درصد نرسد مقابله با انتشار ویروس کرونا فایده‌ای ندارد.

گیل خبر/ به نقل از انتخاب؛ معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هر چند که رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور برای مقابله با ویروس کرونا از ۴۲ به ۵۵ درصد افزایش یافته اما تا زمانی که این مهم به مرز ۸۰ درصد نرسد مقابله با انتشار ویروس کرونا فایده ای ندارد.

«ایرج حریرچی» چهارشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی گفت: فوت ۴۱۵ نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی امروز در کشور زنگ خطر بزرگی است که مردم باید پروتکل های بهداشتی را به دقت رعایت کنند.

معان وزیر بهداشت تاکید کرد: مردم فکر می‌کنند که رعایت پروتکل ها باید به سرعت نتیجه دهد، اما این بحران و نگرانی شامل همه هموطنان ما در سطح کشور است.

وی ادامه داد: امروز در آمریکا تعداد کشته‌های کرونایی بیش از هزار نفر بوده و در فرانسه نیز 531 نفر کشته شده اند.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به افزایش تعداد تست‌های تشخیص بیماران کرونایی، افزود: حدود 5500 بیمار آی سی یو داریم که اکثر آنها بدحال هستند.

حریرچی با بیان اینکه روزانه بیش از 4 هزار بیمار بستری داریم، خاطرنشان کرد:‌اگر رعایت لازم صورت نگیرد ابتلا بیشتر شده و به همین میزان نیز آمار بستری بالا می‌رود.

وی با تاکید بر پرهیز مردم از انجام مهمانی و عروسی، بیان داشت: تا زمانی که میزان فاصله گذاری اجتماعی این است، متاسفانه ممکن است روند صعودی ابتلا هم افزایش یابد.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه رعایت پروتکل ها از 42 درصد به بیش از 50 درصد رسیده است، تصریح کرد: متاسفانه پیش بینی اکثر مسئولان بهداشت این است که تا دو سه هفته آینده روند صعودی ابتلا را خواهیم داشت.

حریرچی گفت: میزان مرگ بعد از 4 هفته تغییر رفتار صعودی نشان می‌دهد و اگر رعایت شود کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به دادن اختیارات جدید برای مبارزه با کرونا، یادآور شد: مابقی یک میلیارد یورو امروز با دستور رئیس بانک مرکزی پرداخت می‌شود.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به انجام روزانه 25 هزار تست، گفت:این تعداد را به 100 هزار تست می‌رسانیم.

جریرچی با اشاره به آخرین تسهیلات در نظر گرفته شده برای بیماران کرونایی، بیان داشت: کار را با 7 محور شروع کردیم که شامل این است که برای درمان بیماران کرونایی داروهای جدیدی را تحت پوشش بیمه قرار داده‌ایم.

وی اضافه کرد:وسائل حفاظتی برای بیماران کرونایی را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهیم و بیماران را روی تخت بیمارستان بیمه می‌کنیم.

معاون کل وزیر بهداشت از پرداخت هزینه نگهداری بیماران کرونایی در منزل خبر داد و گفت: پوشش بیمه‌ای همه افراد عادی و پوشش هزینه‌ای بیشتر برای بیماران سرطانی نیز انجام می‌شود.

 

 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code