گیل خبر/ اسلام درخشان پور متخصص طب قرآنی و سنتی با اشاره به این که میوه هایی که خاصیت ضدویروسی بالایی دارند برای درمان آنفلوآنزا مفید هستند، اظهار کرد: سییب و مرکبات بهترین میوه های با خاصیت بالای ضدویروسی هستند و برای درمان آنفلوآنزا مفید هستند. وی افزود: خوردن روزی یک بار دو عدد سیب، مصرف روزانه ۲ یا ۳ عدد لیموترش تازه به ویژه در کنار وعده های غذایی، انواع مرکبات، پرتقال، نارنگی، نارنج، گریپ فروت، انار، انجیر، آلبالو، شربت عسل و لیموترش تازه، کاهو، کلم، هویج، لبو، شلغم، انواع ترب ها شامل ترب قرمز، سفید و سیاه به مقدار کم، پیاز ، سیر و… برای درمان آنفلوآنزا مفید است. درخشان پور تصریح کرد: استفاده از سالاد میوه ها و سبزیجات، میوه های پاییزی و زمستانی از جمله مرکبات و سیب، عصاره میوه ها، دمنوش ها، استراحت کافی، تغذیه سالم در وعده های غذایی مختلف از بهترین روش های درمان آنفلوآنزا است. این متخصص طب قرآنی و سنتی تأکید کرد: باید به این نکته توجه کنیم خوردن انگور برای آنفلوآنزا مضر است باید از مصرف انگور و خرمالو در این بیماران پرهیز کرد. وی در پایان گفت: مصرف دمنوش هایی شامل پونه، پونه کوهی، بادرنج بویه، اسطوخودوس، آویشن، گل گاوزبان هر روز تا یک هفته برای درمان آنفلوآنزا مفید است. ویتامین C خاصیت بالای ضدویروسی دارد و بهترین ویتامین و ماده غذایی برای درمان آنفلوآنزا است. میوه ها، سبزی ها و مواد غذای که حای مقادیر بسیاری از این ویتامین هستند برای درمان آنفولانزا مفیدند.     سلامتی

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code