نسخه موبایل
شهریور ۳, ۱۳۹۸ 431436 اجتماعی گیلان ویژه ها

چهار غذای محلی آستارا در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت می شود

.

گیل خبر/ پردل امیری نژاد گفت: برخی از ترکیبات و طعم این غذاها بومی و محلی است و در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان برای ثبت آنها پرونده تشکیل شده است.

وی افزود: در هفته گذشته با شعار معرفی غذاهای محلی آستارا، چهار نفر از کوهنوردان این شهرستان، قله پنج هزار و ۶۱۰ متری دماوند و چهار هزار و ۸۱۱ متری سبلان را فتح کردند.

وی بیان کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی و جشنواره های مختلف، گامی موثر جهت معرفی غذاهای محلی است و تاکنون در آستارا چند جشنواره و نمایشگاه غذاهای محلی برگزار شده است.

امیری نژاد اضافه کرد: غذاهای محلی نقش عمده ای در معرفی فرهنگ بومی منطقه دارند و معرفی آنها از طریق رسانه ها، باعث کاسته شدن گرایش مردم به غذاهای آماده می شود.

وی اظهار کرد: شهرت برخی غذاهای محلی آستارا نظیر لونگی ماهی سفید و لونگی جوجه محلی باعث پخت آنها در غذاخوری های بین راهی برای گردشگران شده است.

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ۱۷۰ نوع غذای محلی را در این استان شناسایی کرده و بخش قابل توجهی از آنها به شهرستان آستارا مربوط است.

ایرنا

کانال تلگرام گیل خبر
نظرات
انتشار نظرات در پایگاه گیل‌خبر به معنی تائید آن نیست. گیل‌خبر نظرات حاوی توهین و افترا و با حروف غیرفارسی را منتشر نخواهد کرد.

پاسخ دهید

نظرات پس از تائید مدیریت منتشر خواهد شد
پربیننده ترین ها