گیل خبر/ مدیرکل دامپزشکی گیلان امروز گفت: گروههای دامپزشکی در روز عید قربان در مراکز تعیین شده، دام ها را معاینه و سلامت لاشه های مصرفی را تایید می کنند. سهراب عاقبتی افزود: لاشه های آلوده و غیر قابل مصرف نیز پس از جمع آوری معدوم می شود. وی افزود: حدود 100دامپزشک، بازرس و ناظر ذبح شرعی امروز و فردا به مردم خدمات رایگان ارایه می دهند. مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به اینکه در روز عید قربان افراد سودجو به فروش و کشتار دام های مشکوک به ابتلا به بیماری اقدام می کنند به شهروندان توصیه کرد: دام های قربانی خود را از کشتارگاه صنعتی دام و یا در محل های تعیین شده از طرف شهرداری ها خریداری و ذبح کنند. سهراب عاقبتی اعلام کرد: کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستانها هم با شماره 1512 آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند. مدیرکل دامپزشکی گیلان در پایان به شهروندان توصیه کرد گوشت های قربانی را تا 24ساعت در دمای منفی 4درجه نگهداری و سپس مصرف کنند. صداوسیما