گیل خبر/ مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان در این خصوص گفته بود «90 درصد دونات هایی که تعدادی از مغازه ها و سوپر مارکت ها عرضه می کند، در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید می شود»، اما حسین صفاری در خصوص استفاده کارگاه های صنعتی از واکس به عنوان شکلات برای دونات، گفت: اظهار نظر در خصوص واکسی بودن دونات ها کارشناسی شده نبوده است و این اظهارات نه در حیطه وظایف فرد مطرح کننده بوده و نه این فرد می توانسته اظهارنظر کارشناسی کند. وی افزود: نمونه برداری و آزمایش حیطه وظایف دانشگاه علوم پزشکی است و همه این اتفاقات و اظهارات غیرقانونی و خلاف قانون بوده است. مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اینکه ایشان در اظهارات دیگری گفته اند 90 درصد دونات ها غیرمجاز است، ادامه داد: شاید برخی از دونات های صنعتی غیر مجاز باشد، اما این عدد خیلی زیاد نیست البته که در همه صنوف تخلف وجود دارد و ما هم با تخلفات برخورد خواهیم کرد. صفاری تاکید کرد: در حال حاضر از نظر اقتصادی واکس نیز به صرفه و اقتصادی نیست که بخواهند آن را جایگزین شکلات کنند. بوی واکس کفش با بوی شکلات کاملا متفاوت است و استفاده از واکس در دونات شکلاتی تکذیب می شود. وی اظهار کرد: مغازه هایی که دونات می فروشند مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی هستند و آنهایی که دونات صنعتی ارائه می کنند نیز تاییدیه دارند مگر اینکه تخلف کنند که با آنها برخورد می شود. ایسنا