گیل خبر/ به نقل از زندگی آنلاین، مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی درباره عوامل شناسایی و نگهداری لیموترش و آبلیموی تازه اظهار کرد: توصیه می شود مردم آبلیموی تازه را در ظرف های شیشه ای و نه یکبار مصرف پلاستیکی به صورت کاملا سر پر و با کمی روغن زیتون نگهداری کنند و در صورت امکان ظرف های کوچکی را انتخاب کنند که مدت کمی از باز شدن در این بطری ها و مصرف آن نگذشته باشد. همچنین ظروف شیشه ای بهتر است تیره باشد و در جای خشک و تاریک نگهداری شود. حسن پور ادامه داد: مصرف لیموترش در ایران به چند دلیل افزایش پیدا کرده که می توان به افزایش جمعیت، افزایش میزان مصرف فست فود، فرهنگ سازی و ترویج مصرف لیموترش به خاطر خواص ضد سرطانی از سوی شبکه های اجتماعی و تمایل مردم برای تامین لیموترش و آبلیموی تازه مصرف سالیانه خود از جمله این عوامل است. آبلیمو تازه را چگونه نگهداری کنیم؟ از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین C است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماری های عفونی محافظت می کند، بنابراین توصیه می شود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت، سالاد و غیره مصرف شود. از آنجا که از لیمو ترش، آبلیموهای صنعتی و دستی تهیه و مصرف می شود، باید متذکر شد که آبلیموهای دستی در بطری های تیره یا در محل های تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند، چرا که ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین می روند. در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارک های غیر معتبر اجتناب شود.
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code