استاندار گیلان در بازدید از مجموعه سردخانه آبزیان:
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ ۰۹:۳۵ چاپ
گیل خبر/ دکتر مصطفی سالاری در حاشیه بازدید از مجموعه سردخانه آبزیان و فرآوری بسته بندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 85 سردخانه با 180 هزار تن ظرفیت تقریبی نگهداری محصولات کشاورزی و باغی و همچنین محصولات پروتئینی شامل گوشت قرمز، مرغ و آبزیان در گیلان وجود دارد. استاندار گیلان با تاکید بر لزوم بهره گیری بیشتر از ظرفیت سردخانه های استان افزود: باید از این ظرفیت برای رفع نیازمندی های استان و ذخیره سازی محصولات کشاورزی و پروتئینی جهت صادرات به کشورهای حوزهCIS بهره برد. وی با بیان اینکه اکثریت سردخانه های استان تک منظوره هستند، وجود مجموعه های چندمنظوره را منجر به کاهش هزینه ها دانست و گفت: باید از فضای موجود در استان جهت توسعه صادرات آبزیان به کشورهای حوزه دریای خزر استفاده بهتری داشته باشیم. نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به عدم محدودیت اعطای تسهیلات به طرح های دارای توجیه تصریح کرد: هیچگونه محدودیت و سقفی در پرداخت تسهیلات رونق تولید وجود ندارد. گفتنی است ظرفیت این سردخانه چهار هزار تن و با ظرفیت اشتغالزایی ۵۰ نفر می باشد.
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code