اخیرا نیز یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه آسیب مصرف خوراک دام برای انسان ها با توجه به موادی که در آن وجود دارد متفاوت است، اظهار کرد که بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پفک کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود. خبرنگار ایسنا این موضوع را از سازمان ملی استاندارد ایران پیگیری کرد و یک مقام مسوول در این سازمان در پاسخ اعلام کرد که سازمان استاندارد در محدوده وظایف خود در سطح بازار به مسئله ای در این باره برنخورده که به لحاظ مواردی که استاندارد برای تولید محصول ضروری می داند، لازم به پیگیری باشد. طبق گفته این مقام مسوول در سازمان ملی استاندارد، این نهاد تنها محصول نهایی را کنترل می کند و ورود خوراک دام در قالب ذرت به کارخانه ها، در محدوده مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی است. همچنین این مقام مسوول در سازمان ملی استاندارد ایران اظهار کرد که مسئولیت کنونی بررسی تخصصی محصولاتی که گفته شده در آن ها از خوراک دام استفاده شده، بر عهده سازمان غذا و دارو است.