
جلسه بررسی اختلاف مابین شورای شهر و شهرداری تالش/ غنی زاده شهردار احتمالی تالش می شود؟
.
گیل خبر/ نشست بررسی مشکلات بین شهرداری و شورای اسلامی شهر تالش با حضور دکتر مصطفی سالاری استاندار گیلان و دکتر جمالی نژاد معاون عمرانی وزارت کشور در معاونت عمرانی وزارت کشور برگزار شد.
در این جلسه برخی موانع و اختلاف دیدگاه های بین دو مجموعه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ضمن ارائه راهکارهای قانونی نسبت به حل مشکلات موجود اقدام شد.
گفتنی است هنوز جزئیاتی از تصمیمات گرفته شده منتشر نشده است اما برخی منابع خبری از انتخاب شهرام غنی زاده به عنوان شهردار قانونی تالش خبر داده اند.
پیش از این هیات تطبیق مصوبات ، رای به لغو برکناری رامین باباپور شهردار تالش داده بود که موجب اختلاف و تشتت فراوان در شورای شهر تالش را ایجاد کرده بود. به طوری که با وجود این که باباپور در دفتر خود مشغول کار بود، از سوی اکثریت شورا یکی از برادران عضو شورا به عنوان سرپرست تعیین شده بود. همچنین در چند روز گذشته شورای شهر تالش، شهرام غنی زاده به عنوان شهردار تالش انتخاب کرده بودند.
پاسخ دهید
- ابهام در ابلاغ حکم حجت جذب
- چه کسی آرشیو صداوسیما را به «منوتو» فروخت؟
- انتصاب معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان+سوابق
- انتصابات جدید در فرمانداری شهرستان املش/ یک زن بخشدار شد
- گزارش تصویری ۲۲ بهمن باشکوه شهر باران
- تاریخسازی یونس دلفی در فوتبال ایران!
- دستگیری قاتلان مادر و دختر املشی
- گزارش تصویری «نورافشانی» چهلمین سالگرد انقلاب در پیاده راه شهرداری رشت
- سلام نظامی افسران به خاطر احترام به سرود ملی و فرمانده شان بود/ ما نماینده فرمانده کل قوا نیستیم
- واکنش تند «مهناز افشار» به سیمرغ نگرفتنش در جشنواره
- پاسخ ضرغامی به اتهام فروختن آرشیو تلویزیون
- آقای نوبخت؛ الان وقت گلایه از مردم نیست


