گیل خبر/ بهروز یاراحمدی اظهار کرد: ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتری های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد. وی اضافه کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامین های محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید است. یاراحمدی بیان کرد: مصرف مستمر شیر، فشار خون افراد مبتلا به فشار تنظیم می شود اما در مورد آب ماست به دلیل وجود اسید لاکتیک و نمک کم می تواند موجب کاهش فشار خون شود. این محقق علوم دامی ترشی و ماست را یکی از خواص ماهیتی آن عنوان کرد که به خاطر فعالیت های لاکتیکی مایه ماست به وجود می آید و افزود: شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده می تواند از درجه ترشی یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد. وی تصریح کرد: کش دار شدن ماست نیز به علت نوع مایه مصرفی است که در تولید ماست به کار گرفته می شود. این نوع ماست آب نمی اندازد و بیشتر در تولید ماست میوه ای کاربرد دارند. یاراحمدی علت آب انداختن ماست را عدم حرارت دهی مناسب به شیر بیان کرد و گفت: دمای حرارتی شیر باید ۹۰ درجه سانتی گراد پایه به مدت پنج دقیقه باشد.
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code