به گزارش گیل خبر ، ' حمید رضا آذرپور ' روز سه شنبه افزود : امروزه گردشگری غذا یکی از گونه های مورد توجه در حوزه گردشگری است و بر همین اساس احیای غذاهای بومی و محلی در اولویت برنامه های میراث فرهنگی گیلان قرار دارد.
وی اظهار کرد: غذا به عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر و انگیزه مسافران مورد توجه قرار گرفته است و همواره این مقوله یکی از راه های شناسایی و معرفی آداب و رسوم و سنت های هر منطقه به شمار می آید .
وی با اشاره به این که تنوع غذایی گیلان همیشه زبانزد مردم کشور بوده است تصریح کرد : در راستای پیشنهاد دبیرکل ملی یونسکو مبنی بر ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق ، تنوع غذایی ، با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در زمینه غذا در تلاشیم برای تحقق این امر گام های موثری برداریم.
آذرپور ادامه داد: به مناسبت هفته گردشگری جشنواره غذاهای محلی با هدف حفظ و احیای غذاهای بومی، محلی با مشارکت تعدادی از رستوران های شاخص استان گیلان و جامعه هتل داران شب گدشته در محل خانه جهانگردی رشت برگزار و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
وی ادامه داد: توجه به طبخ و ارایه غذاهای بومی و محلی می بایست بیش از همیشه مورد توجه رستوران داران و هتل داران رشت قرار گیرد.
استان گیلان با دارا بودن 170نوع غذای محلی جزو نخستین استانهای کشور به لحاظ تنوع غذایی محسوب می شود./ایرنا